Els Nens carreguen la torre de 7 a Llorenç

0
46

Els Nens del Vendrell no se n’acaben de sortir amb la torre de 7. La primera temptativa va quedar en intent, a Banyeres; la segona, per Santa Anna, la van descarregar; i el diumenge 7 d’agost, encara no dues setmanes després de la festa major vendrellenca, es proposaven repetir-la, però en aquesta ocasió va quedar com a carregada. Si a Llorenç, la considerada segona plaça de la colla vendrellenca pel volum de castellers llorencencs que tenen, volien igualar la diada del 26 de juliol, finalment es van quedar a mitges. Van arrencar bé amb el 4 de 7 amb agulla, bastit sense dificultats, però a la segona ronda es va tòrcer la diada amb la torre de 7 carregada, i van acabar amb el 3 de 7 (van aparcar el 5 de 7) i el vano de 5. A la mateixa diada, clàssica de 8 de la Jove de Tarragona, i 5 de 8, 4 de 8, pilar de 6 i torre de 8 amb folre carregada de la Joves de Valls.

Amb l’actuació de festa major de Sant Vicenç de Calders suspesa per manca d’ambulància, la colla va aprofitar per fer un assaig a plaça, i la darrera actuació abans de la parada per vacances va ser el 19 d’agost a la festa major d’Albinyana, on van bastir els dos castells de set bàsics i el 4 de 6 amb agulla.

Objectiu: castells de vuit

De cara a l’últim tram de temporada, la colla degana del Penedès tindrà com a objectius consolidar la torre de 7 i recuperar els castells de vuit.

FER UN COMENTARI