Els Nens del Vendrell donen 3.000 euros a famílies vulnerables per comprar al Mercat Municipal

0
667
NENS DEL VENDRELL

La colla castellera dels Nens del Vendrell ha impulsat una nova campanya de caire social conjuntament amb el Mercat Municipal de la capital del Baix Penedès. Amb el lema “Fem pinya amb el Mercat Municipal”, i en el marc dels seus projectes del Fem Pinya, els Nens duran a terme una campanya dirigida a famílies vulnerables per tal que aquestes disposin de vals de compra per a poder bescanviar al mercat.

En total, la colla destinarà 3.000 euros al projecte, que es repartiran en vals de cinc i deu euros i que seran gestionats per la Regidoria de Serveis Socials, que serà l’encarregada de fer arribar els descomptes a una vintena de famílies en risc de vulnerabilitat.

Per a la colla, aquesta iniciativa ha de servir per “fomentar el comerç de proximitat i donar suport a les famílies del municipi que ho necessiten”, a la vegada que és una manera de “retornar al poble el suport que hem rebut durant dècades a les places”.

Els Nens del Vendrell asseguren que la campanya és possible gràcies a la “gran solidartat” de la ciutadania de la comarca i apunten que el Fem pinya és un projecte “en constant creixement”.

FER UN COMENTARI