Els Nens del Vendrell es fixen el 4 de 8 com a objectiu per Santa Anna

0
727

Els Nens del Vendrell tenen avui divendres, a partir de 2/4 de 2 del migdia a la plaça Vella vendrellenca una de les actuacions principals de la temporada, la diada de Santa Anna. L’actuació de festa major d’aquest 2019 fuig de l’espiral de grandiosos castells en què havien entrat els Nens els últims anys, en part encomanats pel context d’un món casteller que vivia a ritme de rècord. Els Nens d’aquest 2019 van a un ritme més pausat, planten els castells amb extrema seguretat i mai estiren més el braç que la màniga. En aquest context, el plantejament per a la diada del 26 de juliol és conservador, però no per això mancat d’ambició: la idea és repetir-hi el 3 de 8 i la torre de 7 que ja planten arreu on se’ls plantegen, i sempre amb facilitat, i estrenar-hi el 4 de 8, que sorprenentment encara no han dut a plaça. No hi haurà, doncs, ni 5 de 8 ni torre de 8 amb folre ni pilar de 6. Clàssica de vuit.

La darrera actuació abans de Santa Anna va ser diumenge a la tarda a Bonastre, on era festa major. Els Nens hi van descarregar el cinquè 3 de 8 de l’any, la setena torre de 7, hi van rodar el 4 de 7 pensant en pujar-lo un pis més per Santa Anna i, de propina, hi van bastir el 5 de 7, en una actuació que va començar una hora tard per falta d’ambulància. A més a més, la presidenta dels Nens, Maria Cunillera, i els cocaps de colla Francesc Huertas i

Daniel Doria van obsequiar l’Ajuntament de Bonastre amb un quadre de la diada de Fira de 2015, en agraïment per haver contractat els Nens de manera continuada els últims anys.

FER UN COMENTARI