Els Nens doblen 3 de 8 i torre de 7 a Banyeres i Calafell

0
581

Els Nens del Vendrell continuen la temporada a pas ferm, segurs i sense prendre massa riscos, però avançant en la consolidació de la seva gamma màxima de castells d’aquesta temporada. Diumenge van repetir les seves construccions més avançades (el 3 de 8 i la torre de 7) tant al migdia a Banyeres com a la tarda a Calafell, però no es van aventurar a tirar el primer 4 de 8 de l’any, que segurament ja no arribarà fins a la festa major, per Santa Anna, el dia 26 a la plaça Vella.

El passat cap de setmana, no obstant, van fer un pas endavant ja té mèrit doble descarregar en  un mateix dia dos 3 de 8 i dues torres de 7. Al migdia, a la festa major de Banyeres, els van acompanyar del 5 de 7 i de dos pilars de 5 i van repetir la seva millor actuació de l’any, mentre que a Calafell van anar acompanyats d’un 4 de 7 que mira cap amunt.

Els Minyons no poden amb el 3 de 7

El 8 de juny, els Minyons de l’Arboç descarregaven la torre de 6 en la diada d’inici de temporada. Al maig ja l’havien fet a Mollerussa, i tot semblava indicar que havia de ser un punt de partida per mirar amunt, per encara nous reptes. Però a la festa major de la Platja de Calafell ja en van fer dos intents desmuntats, i diumenge a Banyeres l’intent es va perdre. A més, posteriorment van fer el primer assalt de l’any als castells de set, un 3 de 7 que va quedar en intent desmuntat. L’actuació, doncs, va ser menys lluïda del que s’esperava, amb tres castells de sis i dos pilars de 4 de comiat.

A Calafell, van acompanyar els Nens els Castellers de Sabadell, que van fer doblet de vuit, i la Jove de Sitges, amb castells de set bàsics i el 3 de 7 amb agulla.

FER UN COMENTARI