Els Nens es fixen l’objectiu de la tripleta de vuit per Santa Anna

0
897

La tripleta de vuit. Aquest és l’objectiu que a hores d’ara, a manca encara d’una setmana per festa major, els Nens del Vendrell ja tenen definit per a la diada de Santa Anna, que serà dijous vinent cap a 2/4 de 2 del migdia a la plaça Vella, com sempre amb la colla local actuant en solitari.

El cocap de colla dels Nens, Guillem Vinyes, explica que un cop recuperada la clàssica de vuit la setmana passada a Calafell, per Santa Anna la idea és fer un pas més, és a dir, afegir la torre de 8 amb folre als 3 i 4 de 8 ja assolits en diverses ocasions. Serà la primera torre de 8 de l’any, de manera que arriba força més tard que els anys anteriors, en part perquè “hem tingut alguna lesió que ha condicionat el plàning inicial” i en part també pel “sotrac del canvi de junta a mitja temporada, que fa posar una mica el fre, et fa estar més pendent de rearmar la colla i et fa minvar una mica els objectius castellers”.

Quant al pilar de 6, Vinyes vol deixar una porta oberta a intentar-lo, però veu “molt, molt, molt complicat” que estigui a punt per al dia 26 perquè “està tendre”. L’assagen des de principis d’any amb dues alineacions diferents.

El cocap de colla admet que els últims anys els Nens arribaven a Santa Anna amb millor bagatge de castells de vuit de gamma alta, però demana temps per “assimilar aquesta categoria de castells de nou que ens havia agafat una mica per sorpresa”. Vinyes creu que és temps de “consolidació” i, si cal, “fer un pas enrere per fer passos endavant de cara l’any que ve o més endavant”.

FER UN COMENTARI