Els Nens ja sumen cinc torres de 7 i els Minyons estrenen pilar de 5 en la diada d’inici de temporada

0
856

Dissabte va tenir lloc a l’Arboç la diada d’inici de temporada dels Minyons de l’Arboç, que en aquesta ocasió no hi van poder estrenar el castell de set però sí el pilar de 5. Els arbocencs van fer una actuació de castells de sis en què, a banda de l’espadat, van descarregar també la torre de 6, la segona de l’any, després de la de Mollerussa.

Torre de 7 dels Nens (foto: Montserrat Lasso).

El castell més destacat de la diada va ser la torre de 7 que els Nens del Vendrell van descarregar en primera ronda i que era la quarta de la temporada. L’endemà, la colla degana del Penedès bastiria la cinquena, a Sabadell, on repetiria l’actuació de l’Arboç: torre de 7 i dos castells de set bàsics, pensats per aixecar-los un pis. Amb dos 3 de 8 descarregats, ara la mirada està posada en el 4 de 8.

Els Bordegassos de Vilanova, en la línia de la majoria d’actuacions fetes fins ara fora de la ciutat, van tenir en el 4 de 7 amb agulla el seu millor castell. El van plantar d’entrada, i el van seguir els 3 i 4 de 7, per acabar amb espadat de 5. Diumenge que ve, a la diada de La Grallada, tindran ocasió d’apujar el nivell.

4 de 7 amb agulla dels Bordegassos (foto: Maite Gomà).

FER UN COMENTARI