Els Nens planten a Gràcia el primer 3 de 8 de l’any en una diada d’estrenes

0
549

Els Nens del Vendrell van plantar diumenge al migdia a la plaça de la Vila de Gràcia, de Barcelona, el primer castell de vuit de la temporada, en una diada en què hi van fer tres estrenes d’una tacada. Efectivament, fins ara la colla de la camisa vermella havia anat al ralentí, amb el 4 de 7 amb agulla com a millor castell. No hi havia pressa per apujar el nivell; cada cosa al seu temps, fins que arribés el moment. I el moment propici per aixecar el nivell de manera considerable era diumenge, en la diada d’aniversari dels graciencs.

La primera aposta del dia ja era de nivell, la torre de 7. Una torre que va pujar amb la seguretat habitual de la colla, com si fos la desena de la temporada. Si enguany hi ha problemes per pujar-la dalt d’un folre no serà per problemes de tronc, en el qual només hi havia una certa descompensació al pis de terços, compensada a quarts. El plat fort va arribar en segona ronda. Un 3 de 8 que es va carregar amb molta seguretat i que tan sols va patir un cert moviment durant el descens, però res fora de control. És la setena temporada consecutiva que els Nens descarreguen el 3 de 8, després d’aquella ja llunyà 3 de 8 que van recuperar per la diada de la Fira de Santa Teresa de 2013.

La tercera estrena, ja més modesta, va ser el 5 de 7 de tercera ronda. Van acabar la diada amb el pilar de 5.

Al seu costat, els Capgrossos de Mataró van fer la cllàssica de vuit i pilar de 6 i els Castellers de la Vila de Gràcia, el 4 de 8 i la torre de 7 com a millors castells.

FER UN COMENTARI