Avui dimarts els organitzadors del Vida han fet públics nous noms per a la nova edició del festival, que tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la Masia d’en Cabanyes Vilanova i la Geltrú. Els organitzadors han alertat de la dificultat de mantenir el festival a la capital de Garraf si l’Ajuntament no augmenta la dotació actual de 18.000 euros respecte el 1.600.000  euros totals.”Pensem que després de sis edicions, havent crescut tant, l’Ajuntament ha de dedicar una part del seu pressupost com sigui perquè el festival no fugi de la ciutat”, ha dit el codirector del Vida, Dani Poveda. Assegura que “no volen fugir de la ciutat”, però que veient com estan ara mateix els festivals a escala global, amb participació de fons d’inversió, necessiten que el consistori “s’ho cregui” per tal de ser “competitius”.

Amb tot, la setena edició presentada aquest dimarts arriba en un gran moment, segons els organitzadors. Nils Frahm, !!! (Chk Chk Chk), Soccer Mommy, Baxter Dury, Nick Muprhy en Dj set, Dan Deacon, Sen Senra, Sports Team, French 79, Damien Jurado i Franc Moody són algunes noves incorporacions anunciades avui i que se sumen a les ja confirmades com Belle and Sebastian, Devendra Banhart, Manel, Ferran Palau, Cate Le Bon, The New Raemon i Paula Bonet o Angel Olsen.

El cartell complert el formen !!! (Chk Chk Chk), Angel Olsen, Baxter Dury, Baywaves, Belle & Sebastian, Biznaga, Black Pumas, Bronquio, Camellos, Candeleros, Cate Le Bon, Chaqueta de Chándal, Cor Blanc, Cut Copy, Damien Jurado, Dan Deacon, Destroyer, Devendra Banhart, Egyptian Blue, Enric Montefusco, Eve Owen, Ferran Palau, Flamingods, Franc Moody, French 79, Hickeys i Hijos del Trueno.

El segueixen Jordi Serradell, Jungle DJs, Ladilla Rusa, Ljubliana & The Seawolf, Machinda DJ, Manel, Mareta Bufona, María José Llergo, Masoniería, Mazoni, Melenas, Meritxell Neddermann, Mourn, Myōboku, The New Raemon & Paula Bonet, Nick Murphy DJ set, Nils Frahm, Núria Graham, Pacosan, Parcels, Pat T Smith, Paula Valls, Sen Senra, Sinead O’Brien, Soccer Mommy, Sports Team, Súper Gegant, Tarta Relena, La Trinidad, Tversky, Vera Fauna i Zulu Zulu.

Una de les novetats logístiques de l’edició 2020 és la incorporació d’una nova eina a la web del festival per trobar allotjament i facilitar la recerca a través d’un mapa interactiu que mostra tot l’allotjament disponible a la zona durant els dies del festival.

FER UN COMENTARI