Els Pastorets comencen diumenge la temporada al Vendrell

0
742

Els propers cinc diumenges a la tarda hi haurà representació dels Pastorets al teatre Àngel Guimerà del Vendrell, amb quatre sessions d’adults i una d’infantil entremig. El trasllat de l’actuació infantil de dissabte a la nit a diumenge a la tarda (perquè acabava molt tard per als més menuts) és una de les novetats d’aquesta 54a temporada consecutiva de Pastorets al Vendrell, que com és tradició, comença passat Reis. També hi haurà novetats tècniques, com el canvi de micros, que el públic no notarà.

plau adjuntar-vos informació sobre les representacions dels Pastorets del Vendrell, que escenifiquem des de fa 54 anys  ininterrompudament, si bé el pòsit de fer Pastorets al Vendrell es remunta a una representació de Pastorets de l’any 1883, en la qual participava Pau Casals, quan tenia sis anys.

L’espectacle que es representarà, per tercer any consecutiu, és una adaptació lliure de l’obra El primer Nadal dels pastors, de mossèn Rossend Fortunet, i com l’any passat al primer quadre, “L’encís d’una rondalla”, hi apareixeran els personatges del violoncel·lista Pau Casals i del seu pare i també compositor Carles Casals, en al·lusió a la seva participació en la representació de l’any 1883. Pau Casals hi va actuar durant sis anys i Carles Casals en va compondre la música.

Les actuacions, que es clouran el 9 de febrer, seran sempre a les 5 de la tarda, i el 10% de la recaptació es destinarà a finalitats benèfiques. El faran possible 150 persones, entre actors, actrius i tot el personal tècnic de suport (maquillatge, vestuari, direcció, il·luminació, efectes especials, etc.).

FER UN COMENTARI