Els Pets i Ptazeta, caps de cartell d’una Festa Major d’Entitats a Vilanova, amb concerts de pagament

0
844
Els Pets en concert al 2019 (foto: ACN - Gerard Vilà)

Després de la cancel·lació de l’edició de 2020, aquest estiu torna la Festa Major d’Entitats a Vilanova, que serà l’últim cap de setmana de juliol i que constarà de diversos concerts a la Zona Esportiva, amb Els Pets i Ptazeta com a caps de cartell. Serà els dies 30 i 31 de juliol, a tocar dels dies forts de la festa major vilanovina

Per aquesta edició d’enguany, les quatre associacions de la ciutat que organitzen la Festa Major d’Entitats (Apol·lo, Diables, Festuc i la Unió) impulsen uns concerts que, com a novetat, seran de pagament. L’entrada tindrà un preu de vint euros per dia (es posaran a la venda 2.000 entrades per dia) i hi haurà un abonament de trenta euros per a tot el festival, del qual se’n posaran a la venda 200 entrades, a https://fme.cat.

Des de l’organització s’explica que el model de festival s’ha canviat enguany de manera excepcional: “A causa de les limitacions d’aforament necessàries per garantir la seguretat de l’esdeveniment, hem hagut de deixar de banda els nostres principis per poder realitzar un acte cultural segur i econòmicament viable”.

Quant als concerts, els del divendres 30 de juliol seran de pop-rock català, amb Els Pets, Ginestà i el grup vilanoví Mareta Bufona. Per l’endemà dissabte s’aposta pel trap, rap i hip-hop, amb l’artista canària Ptazeta, seguit de la rapera Santa Salut, els trapers 31 FAM i l’artista vilanoví Patas VNG.

Asseguts en cadires

Als concerts, el públic haurà de seure en cadires, mantenint la distància de seguretat adequada i l’organització repartirà mascaretes FFP2 per a tots els assistents. Pel que fa a la distribució, el públic estarà dividit per zones, prèviament delimitades, per evitar aglomeracions tant a les entrades com a les sortides, i hi haurà zones de restauració i barres.

FER UN COMENTARI