Els regidors no adscrits de Vilanova, Marta Jofra i Jaume Aliaga, renuncien a l’acta de càrrec electe

0
219
Marta Jofra i Jaume Aliaga anuncien que renuncien a l'acta de regidor. // LA FURA

Els regidors no adscrits de Vilanova i la Geltrú, Marta Jofra i Jaume Aliaga, han comunicat aquest matí al govern d’Olga Arnau que renunciaran a l’acta de regidors dilluns que ve en el ple municipal.

A través d’un comunicat, el govern local ha lamentat l’anunci dels dos regidors no adscrits i asseguren que ja s’ha començat a treballar en la reorganització del cartipàs municipal. “La voluntat és reconfigurar el cartipàs en les pròximes hores garantint així l’activitat municipal amb total normalitat”, afirma l’alcaldessa Olga Arnau. “Som al tram final del mandat i la nostra prioritat és centrar tot l’esforç en el compliment dels objectius i els projectes que tenim en marxa per millorar la ciutat”, ha afegit.

La renúncia dels dos exregidors arriba després de l’entrada del nou regidor cupaire, Arnau Garcia, al ple de l’ajuntament. Garcia va ocupar la cadira d’Enric Garriga, que també va abandonar el consistori a mitjans de juny. Fins ara, Marta Jofra ha tingut delegades les competències d’Espai Públic i Medi Ambient, i Jaume Aliaga, les d’Acció Social, Transparència i Convivència i Equitat.

Aquesta mateixa setmana els socis de govern anunciaran la nova distribució de les competències municipals i està previst que en els propers dies el govern faci declaracions.

FER UN COMENTARI