Els serveis de neteja viària de Vilafranca se centren ara en el mobiliari urbà

0
534

A partir d’aquesta setmana els serveis de neteja viària de Vilafranca se centraran en la neteja del mobiliari urbà. Els equips de neteja actuen amb aigua a baixa pressió tractada amb hipoclorit sòdic. La neteja en el paviment torna progressivament a la neteja habitual. Aquest servei es va iniciar al mes de març arran de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus, es fa a tots els barris i té caràcter ininterromput.

També continuen els vehicles i serveis com són els equips elèctrics amb mànega i personal amb motxilles que treballen també sobre el mobiliari públic.

D’altra banda i pel que fa a la neteja de contenidors, la Mancomunitat Penedès-Garraf continua realitzant una ruixada general per desinfectar, utilitzant hipoclorit sòdic. Amb aquesta mesura s’arriba a desinfectar un major nombre de contenidors que amb el servei habitual, més exhaustiu.

Finalment i pel que fa al servei de manteniment de parcs i jardins, també es continua fent neteja mitjançant personal amb motxilles amb aigua tractada amb hipoclorit sòdic, que actuen també sobre el mobiliari públic dels parcs i les places de la Vila.

FER UN COMENTARI