Els socialistes lamenten “l’oblit” del pressupost 2020 de la Generalitat de l’escola de Sant Martí

0
214
Montserrat Domingo (directora dels Serveis Territorials d’Educació), amb la regidora Sònia Jansà i el conseller Bargalló el 10 de gener.

El grup socialista – Movem Sant Martí a l’Ajuntament lamenta que el projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2020 “no contempla cap projecte d’inversió al municipi, tampoc per a la reforma de l’escola Jaume Balmes”, de manera que “la foto de la reunió entre la regidora d’Educació Sònia Jansà i el conseller Bargalló, tots dos d’ERC, afirmant que havien parlat sobre la reforma de l’escola, no s’ha traduït en res en el projecte de pressupostos de la Generalitat”, en referència a la reunió que van mantenir a l’Ajuntament el 10 de gener. En aquella trobada, Bargalló va comunicar a l’Ajuntament que construir una escola nova era inviable, però va deixar oberta la porta a una reforma, que de moment no té concreció. Els socialites denuncien que ERC es fes autobombo d’una trobada que no ha tingut cap mena d’efectivitat.

L’equip de govern (Foment-ERC) ha replicat dient que la reunió amb Bargalló va ser un primer contacte que no es podia concretar als pressupostos acabats d’aprovar, i que només que només s’hi hauria pogut materialitzar “si l’anterior equip de govern (JxCAT-socialistes) hagués treballat en un projecte”. Afirma que després de constatar que un edifici de nova planta era impossible, van debatre sobre la inversió que cal fer per solucionar els problemes existents: la manca d’espais al menjador, per a la gestió de l’escola, a la zona de serveis, als lavabos, i també per dotar tot l’equipament d’una majora eficiència energètica.

FER UN COMENTARI