Dissabte al matí més de dues-centes persones es van concentrar a la plaça Penedès de Vilafranca per mostrar el seu rebuig a l’anunci de la multinacional Robert Bosch de tancar la fàbrica de Castellet i la Gornal, en la qual hi treballen 300 persones.

Sota la consigna “Robert Bosch no es tanca”, treballadors, extreballadors i familiars van denunciar la mala gestió de la direcció de la planta, que ha acabat desembocant amb l’anunci de tancament. “La gerència no ha sabut fer els deures i la plantilla estem frustrats perquè no han valorat l’esforç que durant anys hem fet”, explicava el president del comitè d’empresa, Carlos Teruel. Aquest mateix dilluns està previst que representants del comitè d’empresa es reuneixin amb la direcció: “Ja que fins ara no han tingut la vergonya de venir a donar la cara, volem que ens donin explicacions i ens diguin perquè en sis anys no han fet res per salvar la planta, ens han fet mobbing industrial”, denunciava Teruel.

Josep Anton Llenas, membre del comitè, explicava que la concentració de dissabte és el primer dels actes previstos, però que si l’empresa no els presenta una alternativa al tancament, en pensen fer molt més, incloent-hi una vaga.

A la concentració també van participar-hi alcaldes de la zona (l’Arboç, Santa Margarida i els Monjos i Castellet i la Gornal) i representants de diferents partits polítics de la comarca, a més del diputat al Congrés, Gabriel Rufián i la diputada al Parlament per ERC, Lluïsa Llop.

FER UN COMENTARI