Fa anys que al costat de l’Ajuntament de Torrelles hi ha un solar amb una estructura a mig construir. Ara el govern municipal ha decidit que siguin els veïns els que decideixin què fer en aquest emplaçament.

Una de les possibilitats que es plantegen des de l’Ajuntament és finalitzar la construcció de l’edifici per destinar-lo a un equipament municipal; mentre que d’altres opcions que s’apunten són enderrocar l’estructura i fer-hi una plaça amb zona infantil o fins i tot posar el terreny a disposició d’algun inversor, entre d’altres.

En les setmanes vinents està previst que es constitueixi una comissió organitzadora, formada per representants dels grups polítics, teixit associatiu i veïns, que s’encarregarà de fer el seguiment del procés participatiu, avaluar i seleccionar les propostes que se sotmetran a consulta ciutadana. En aquesta primera fase, totes les persones interessades a formar part d’aquesta comissió o bé vulguin presentar altres iniciatives i propostes d’ús solar, s’han d’adreçar a l’Ajuntament o bé enviar un correu electrònic a torrellesf@diba.cat abans del 31 de gener.

A la consulta, prevista per l’abril, hi podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi i es podrà votar presencialment i també telemàticament des de qualsevol dispositiu mòbil.

FER UN COMENTARI