Els veïns del Vendrell podran comunicar incidències a través del telèfon mòbil

0
208
La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Residus, Núria Rovira, durant la presentació de l'APP. Foto: Ajuntament del Vendrell.

L’Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dimecres la nova aplicació per a telèfons mòbils ‘Cuidem el Vendrell’ que servirà perquè els ciutadans puguin comunicar incidències que es trobin als carrers. L’aplicació està pensada per comunicar aspectes sobre la neteja viària, la recollida de residus, fanals o semàfors que no funcionen, mobiliari urbà malmès, plagues d’insectes, etc. El funcionament de l’aplicatiu és molt senzill i intuïtiu i es poden afegir fotografies i comentaris si es creu oportú. En el moment que el ciutadà enviï una comunicació rebrà un número de seguiment per veure l’estat de la incidència.

Amb aquest nou sistema es vol evitar que, com passa actualment, els veïns i veïnes facin ús de les xarxes socials i el correu electrònic per comunicar els desperfectes. L’aplicació facilitarà que les incidències es puguin quantificar més ràpidament i enviar-les directament a les empreses que correspongui solucionar el problema. A més, la informació que es generi a partir de l’aplicació permetrà anar construint un mapa d’incidències municipal, per veure què passa en cada barri, quina tipologia d’incidències s’hi produeixen i amb quina freqüència.

FER UN COMENTARI