Els veïns organitzen un procés participatiu per millorar la rambla Josep Cañas del Vendrell

0
1086

L’associació de veïns del Tancat III ha iniciat un procés de participació entre els veïns de la zona per recollir propostes de millora de la rambla Josep Cañas, un espai central del barri que consideren “es troba en una situació de total abandonament”.

L’entitat recollirà fins al 3 de setembre les propostes que els facin arribar els veïns i passada aquesta data les entrarà al registre de l’Ajuntament per tal que el govern municipal les tingui en compte.

Tot i que se sotmetrà a l’opinió dels veïns del barri, l’associació ha presentat una pre-proposta de possibles actuacions a dur a terme entre les quals destaquen ampliar la zona d’esbarjo per la canalla, col·locar sòl tou al voltant del Vaixell, convertir la font inutilitzada en una pista de patinatge, millorar els parterres, instal·lar elements que afavoreixin l’ombra i dignificar el monument a Josep Cañas, que creuen es troba en un estat de “deixadesa lamentable”.

Una altra de les demandes és obrir un quiosc. En concret es proposa a l’Ajuntament que construeixi l’estructura i faci un concurs públic per a adjudicar-ne la gestió.

FER UN COMENTARI