Els verds avancen a l’hivern el Musical Figarot i els tastos de vins

0
1024
Ernest Gallart, Joan Badell i Toni Bach, a Cal Figarot.

Els Castellers de Vilafranca, ara que tenen acabades les obres de museïtzació de Cal Figarot, comencen la programació d’activitats paral·leles als castells, amb la idea d’ajudar a donar vida al seu local durant els mesos en què no hi ha activitat castellera. També per descongestionar l’època en què ja hi ha tres assajos setmanals, els verds han decidit avançar les dates en què solien fer el Musical Figarot i les sessions de tast de vins. Seran al llarg de vuit dijous i s’aniran alternant cada setmana.

Les jam sessions de música tradicional començaran dijous, al restaurant de Cal Figarot, amb el graller i casteller Ivó Jordà, Carles Carbonell (teclats) i Marcel Casellas (contrabaix); les següents seran els dies 7 i 21 de febrer i 7 de març. Com sempre, les sessions són obertes a músics de música tradicional que puguin portar el seu instrument i intervenir.

Intercalades amb els concerts hi haurà quatre sessions de tast de vins, amb inici el 31 de gener (maridat amb vins formatges); les següents seran els dies 14 de febrer (aperitius), 28 de febrer (tast a cegues d’escumosos) i 14 de març (maridatge amb xocolates). El preu de cada tast és de 12 euros (10 per als socis de la colla).

D’altra banda, la colla ja ha començat els tallers a instituts de la comarca de cara al concurs Joverd 2019. Serà el 30 de març, al carrer General Prim, i els Castellers esperen que, essent el desè aniversari, enguany hi prenguin part tots els centres que ho han fet en anys anteriors i s’arribi als 2.000 castellers.

La colla també ha informat que enguany recuperaran tres diades que s’havien perdut: Altafulla, la Mercè i Sitges. L’escola de castells per a infants a partir de 4 anys seran els cinc divendres del mes de març, a les 8 del vespre.

FER UN COMENTARI