Els verds obren una campanya de micromecenatge per esculpir una Td8 a mida natural

0
1548

Els Castellers de Vilafranca obren una campanya de micromecenatge per tal de pagar una escultura d’una torre de 8 a mida real que volen col·locar a l’entrada de Cal Figarot. La seva col·locació suposarà la culminació del projecte de remodelació del local social dels verds, que s’ha estat duent a terme al llarg dels darrers tres anys. L’última fase del projecte de remodelació s’inaugurarà el dissabte 17 de novembre, incloent-hi l’escultura que presidirà l’entrada.

 

La torre de vuit és un castell molt especial per la colla de la camisa verda ja que és d’extrema dificultat tècnica i van ser els primers a descarregar-la, per Tots Sants de l’any 2010. L’escultura estarà feta pels artistes de “Rovellart, art a quatre mans”, que treballen amb ferro recuperat, majoritàriament amb cèrcols d’antigues botes de vi, als quals donen una segona vida.

 

Es pot col·laborar en el finançament de l’escultura a través del portal de verkami, amb aportacions que poden anar des dels 10 euros fins als 6.000. Es disposa de 24 dies per arribar als 20.000 euros que la colla espera recaptar. Les compensacions van des d’una menció a la revista de la colla i un pòster (mínima), a la inscripció del nom de la persona donant a l’escultura (tothom qui aporti almenys 25 euros), o una samarreta amb la inscripció “Jo he fet la torre de 8”, entre altres.

FER UN COMENTARI