Els verds tanquen el viatge a San Francisco havent bastit tres castells de 8 i cinc torres de 7

0
405
Els verds, aixecant dos pilars de 4 a la pista dels Golden State Warriors.

Els Castellers de Vilafranca van tancar diumenge el seu viatge d’una setmana per terres nord-americanes, amb cansament evident de les 184 camises verdes que s’hi van desplaçar, i el goig d’haver pogut formar part de l’expedició. Va tenir-hi una estada de ritme trepidant, amb actuacions de matí i tarda pràcticament cada dia, i un bon bagatge de castells de vuit, de set, i de fotos de castells per a la posteritat en espais emblemàtics de San Francisco i rodalies.

A les ja explicades actuacions davant del Golden Gate, al Civic Center, a la Universitat de Berkeley i al celler Marimar Estate (propietat de Torres) a Sonoma, cal afegir-hi l’actuació dijous passat a la pista dels Golden State Warriors, subcampió de l’NBA de bàsquet, en un partit amistós en què els verds van aixecar al mig del parquet dos pilars de 4 (un amb la bandera nord-america i l’altre amb l’estelada). Una estona abans, en la prèvia del partit, els Castellers havien descarregat el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el pilar de cinc fora del pavelló. Després de dinar, van actuar a la seu de Google, on van bastir dos castells de set bàsics. I encara al matí havien actuar a la Universitat d’Stanford, on van completar el 4 de 8, el 3 de 7 net, la torre de 7, el 10 de 7, el 4 de 7 amb agulla carregat i el pilar de 5.

Divendres, els vilafranquins van actuar a Crissy Field i a Marina Green, en el marc de la San Francisco Fleet Week. La presència dels verds a Califòrnia es va tancar dissabte amb la trobada de catalans de San Francisco, al Holbrook-Palmer Park. Les seves construccions van anar en consonància amb les ja plantades anteriorment: 4 de 8, torre de 7, 10 de 7, 4 de 7 amb agulla, 3 de 7, vano de 5 i quatre pilars de 4.

Tres castells de vuit

En conjunt, doncs, els penedesencs van deixar una targeta de presentació als Estats Units de tres 4 de 8, cinc torres de 7 i quatre 10 de 7, entre altres construccions de set.

FER UN COMENTARI