Els vins de Cellers Domenys destaquen als International Wine Challenge de Londres

0
247

Cellers Domenys, cooperativa vitivinícola del Baix Penedès, ha rebut sis reconeixements a la 38a edició dels premis International Wine Challenge de Londres, prestigiós certamen anual de la indústria vitivinícola internacional.

Els premis d’enguany han acollit la participació de més d’una cinquantena de cellers d’arreu del món, que han aportat desenes de productes que han estat tastats a cegues. Cadascun dels vins guardonats ha passat pel paladar de vuit membres del jurat.

Dos bronzes i quatre reconeixements

El celler de Sant Jaume dels Domenys ha obtingut, a través de la seva marca Domenio Wines, dos guardons de bronze i quatre premis a la categoria Commended Award. Així, el vi blanc “Ànima Nua Cor Viu” del 2019, i el cava “Tres Naus Brut” s’han endut la medalla de bronze en les seves respectives categories.

Pel que fa als productes de la cooperativa premiats en la modalitat de Comended Award, se’ls han endut “Ànima Nua Cor Viu”, en aquest cas el vi negre també de l’anyada 2019, el “Nat 1917 Chardonnay Muscat d’Alexandria” de l’anyada del 2019, el “Nat 1917 Cabernet Sauvignon” del 2017 i el cava “Tres Naus Brut Reserva”.

Aquests dos bronzes i quatre reconeixements se sumen als també recents guardons obtinguts pel celler als premis Bioweinpreis d’Alemanya, on Domenio Wines va aconseguir la medalla de plata per “Ànima Nua Cor Viu” 2019 negre i també es va endur una recomanació per  “Ànima Nua Cor Viu” 2019 blanc.

Tots aquests premis i reconeixements contribueixen a situar el catàleg de vins i caves de Domenio Wines als mercats nacionals i internacionals i reforcen les bones pràctiques i resultats de la cadena de valor del celler.

FER UN COMENTARI