Els Xicots descarreguen a Salt el tercer 3 de 8 de l’any

0
837

Els Xicots de Vilafranca van descarregar diumenge al migdia el seu tercer 3 de 8 de la temporada, a la diada de festa major de Salt. Un clàssic ja en el calendari casteller dels vermells, on han actuat en sis ocasions consecutives i sempre amb castells de vuit. En aquesta ocasió, el castell de vuit triat era el 3 de 8, tot just acabat d’estrenar la setmana anterior. El 3 de 8 fet al Gironès va arribar, però, al segon intent, ja que en la primera temptativa, amb quints col·locats el van desmuntar per problemes d’un segon, malgrat d’estructura estava estable. Al segon intent, amb canvi de segon, la colla de Cal Noi-Noi va plantar un 3 de 8 impecable, que ja recorda el de temporades passades, amb l’anècdota que l’enxaneta, en fer l’aleta, va colpejar la branca d’un plàtan que feia ombra al castell.

En segona ronda els penedesencs van optar per la torre de 7 i va passar per la mateixa tessitura que el 3 de 8 anterior: amb dosos col·locats es va fer baixar i al segon intent, amb canvi de segon, la van clavar. El 5 de 7 va ser el seu tercer castell, per acabar amb dos pilars de 4.

D’altra banda, uns minuts abans de l’assaig de divendres, els Xicots van fer una breu actuació a la festa del barri de l’Espirall, amb el 3 de 6 i la torre de 6.

FER UN COMENTARI