Els Xicots descobreixen una placa i fan el 4 de 8 a la Granada

0
1158

Els Xicots de Vilafranca es van anotar dissabte a la tarda el segon 4 de 8 de la temporada i van descobrir a més una placa a la façana de la Casa de la Vila de la Granada, en remembrança del primer 4 de 9 amb folre que es descarrega al municipi, a càrrec dels vermells vilafranquins, per la festa major de l’any passat. Es tracta tot just de la segona placa dedicada als Xicots, després de la col·locada al terra de la plaça de la Vila de Vilafranca. L’emotiva descoberta va reunir a més la pràctica totalitat de caps de colla i presidents que han tingut els Xicots des que es van fundar l’any 1982, entre ells els fundadors, els germans Lluís i Fèlix Hill.

A la diada de festa major de la Granada, els de Cal Noi-Noi hi van fer la que de moment és la seva millor actuació de 2018, en ajuntar els seus tres millors castells de l’any, però finalment van descartar l’anunciat intent de 3 de 8, amb la intenció d’acabar de polir detalls que garanteixin que el dia que el portin a plaça el puguin completar.

Els penedesencs van obrir plaça amb la cinquena torre de 7 del curs, per seguir amb el castell de vuit i acabar amb el 5 de 7 i el vano de 5, amb totes les construccions bastides amb seguretat. Les altres dues colles presents a plaça, Castellers de Sant Cugat i Castellers de Sant Pere i Sant Pau, van aixecar els 3 i 4 de 8, amb pilar de 6 final dels tarragonins.

FER UN COMENTARI