Els Xicots elegeixen Gerard Ametllé cap de colla i Enric Pagès com a president

0
847
Gerard Ametllé i Enric Pagès.

La candidatura de Gerard Ametllé com a cap de colla i Enric Pagès com a president, que s’havia estat gestant durant les darreres setmanes, va ser elegida divendres a Cal Noi-Noi en assemblea extraordinària per liderar els Xicots de Vilafranca de les temporades 2020 i 2021. El centenar d’assistents van votar-la majoritàriament, amb cap vot en contra i cinc abstencions.

La nova junta s’ha fixat com a objectiu per a la propera temporada assolir el màxim nombre de castells de vuit possible, així com recuperar castells de gamma més alta en les properes temporades, després d’un any que ha quedat força per sota de les expectatives, amb bona quantitat de 4 de 8, tan sols tres 3 de 8 i una única torre de 7, i sense retornar als castells folrats. Per tal de tenir una major comunicació amb la resta de membres de la colla i facilitar la participació, la nova junta organitzarà assemblees trimestrals.

Acompanyen Ametllé a la junta tècnica l’excap de colla Quico Murillo, com a sotscap de colla; el tàndem Oriol Bolet/Jaime Rodríguez com a responsables de pinyes i folres; i Júlia Navarro com a cap de canalla. A la junta social hi ha Laura Palma com a secretària, Jordi Ruiz com a tresorer i altres càrrecs com Gregorio Rodríguez com a relacions públiques i Txus Colomer a la comissió de benvinguda.

D’altra banda, els assajos generals començaran el 28 de febrer; actualment ja se’n fan de canalla i de “massoques”.

FER UN COMENTARI