Els Xicots estrenen el 7 de 7 a la Granada i fan la seva millor actuació de l’any

0
198

Els Xicots de Vilafranca es van sobreposar, amb nota alta, a l’atzucac del 4 de 7 amb agulla que va quedar a les portes de carregar-se a Tarragona fa dues setmanes. Dissabte a la tarda, a la diada de la festa major de la Granada, els vermells va descarregar per primer cop aquesta temporada tres castells de set de gamma alta i van fer la seva millor actuació del 2022. Van obrir plaça amb el segon 5 de 7 de l’any, després del de la diada d’homenatge a Joan Sol; tot seguit van estrenar el 7 de 7, plantat amb un únic enxaneta que va remuntar els dos poms de dalt; i en tercera ronda van descarregar el segon 4 de 7 amb agulla de la temporada, per acabar amb quatre pilars de 4 simultanis.

Torre de 6 dels bisbalencs.

A la mateixa diada, la Colla Castellera de la Bisbal va bastir tres castells de sis de gamma alta: una torre de 6 amb figuereta del terç i els dos castells de sis amb agulla.

En acabar la diada castellera van actuar els Falcons de Vilafranca, que van realitzar el pilar de 5 aixecat per sota, l’escala de 9, dues torretes, vuit pilars de 3, el 3 de 6 net, la pira 6/5, dues piràmides drets de 4 i dos pilars de 4.

Escala de 9 dels Falcons (foto: Falcons de Vilafranca).

FER UN COMENTARI