Els Xicots porten a Tarragona el tercer 4 de 8 de l’any

0
406

Els Xicots de Vilafranca van descarregar dissabte a la tarda a Tarragona el seu tercer castell de vuit de la temporada. Els vermells van portar el 4 de 8 al barri de Sant Pere i Sant Pau; el donen per consolidat i ja pensen en nous objectius com poden ser la torre de 7 i el 3 de 8. Els anteriors 4 de 8 havien estat per Fires de Maig a Vilafranca i a la Bisbal del Penedès

Després de completar amb solvència el segon 4 de 8 del curs, en l’actuació de fa dues setmanes a la Bisbal del Penedès, els xicots tenien aquest cap de setmana un doblet d’actuacions, a Tarragona i a Barcelona, on es volien plantejar portar-hi el carro gros.

Van atacar el carro gros ja d’entrada, però el van haver de desmuntar inicialment amb dosos col·locats per un problema de mides. A la segona, tot seguit, el castell va pujar més decidit i tot i algun dubte en el pom de dalt, que en va alentir l’execució, el castell es va completar després d’una intensa defensa de tota l’estructura durant la descarregada.

La segona ronda va començar també amb un intent desmuntat, de 5 de 7. Van seguir amb un 3 de 7 pensat per pujar-lo un pis més i van acabar, aquest cop sí, amb un treballat 5 de 7.

L’endemà, els vermells doblarien actuació de cap de setmana, ja que actuaven al migdia a Barcelona, a la plaça Artur Martorell (barri de La Pau),aquest cop de manera més relaxada, en plena onada de calor, aixecant-hi els castells de set bàsics i el 4 de 7 amb agulla.

FER UN COMENTARI