Sant Sadurní rebia la visita del Barça que arribava com a invicte a la pista del CE Noia Freixenet, un duel que acabaria en empat (2-2) i amb l’Olímpic de l’Ateneu ple fins dalt.

L’intercanvi inicial de cops afavoria als locals que s’avançaven a l’electrònic amb el gol de Xavi Costa, que després d’errar el llançament de penal aprofitava el refús.

La mínima diferència al marcador pronosticava una sortida vertiginosa dels vestuaris a la represa del partit. Després d’un seguit de faltes per part del Noia, Ignacio Alabart convertia la falta directa i minuts després, Marc Grau certificava una contra individual que capgirava el marcador cap l’1 a 2 pels culers i un cop dur per l’afició local.

La insistència del Noia tenia recompensa quan, faltant pocs minuts, una bona combinació ofensiva creava l’oportunitat perquè Ivan Morales igualés el marcador.

El CE Noia Freixenet visitarà aquest diumenge (12.30 h) la capital del Baix Camp on l’espera el Reus Deportiu Viginias.

Parlem Calafell

Pel que fa al Parlem Calafell, també empatava (4-4) amb la visita del Finques Prats Lleida trencant la bona dinàmica de 3 victòries seguides.

Els primers 25 minuts van estar plens de ritme i intensitat marcant-se fins a 4 gols. El Lleida s’avançava ràpidament en el marcador gràcies a Soares i ampliava la diferència amb la posterior falta directa convertida per Joan Escala.

Els locals retallaven diferències amb els gols de Sergi Miras al minut 17 i Xaus tres minuts després gràcies a la superioritat d’un jugador més amb la targeta blava al Lleida. Abans del descans el marcador encara es mouria 3 cops més amb els locals marxant al descans amb una lleugera diferència al marcador (4-3).

Aquesta petita alegria s’esfumaria en la represa amb l’empat de Soares (4-4) amb el que s’arribaria al final del partit.

El Calafell buscarà una nova victòria el pròxim dissabte a les 20 hores visitant la pista del Girona.

OK Plata Nord

El Club Patí Vilafranca s’estrenava amb victòria a la primera jornada de l’OK Plata Nord superant el Club A.A. Dominicos per 4 gols a 1. Visitarà a la segona jornada la pista del Calvo Escola Lubiáns (La Corunya).

I el CE Vendrell queia per 2 a 1 a la pista del Patí Vic. Buscarà la victòria rebent com a rival el Solideo PHC Sant Cugat.