Empresonen un lladre d’urbanitzacions multireincident

0
286
ACN

A finals del mes passat, agents dels Mossos d’Esquadra van detenir un home de 45 anys per haver participat en una vintena de robatoris en domicilis de Calafell i Castellet i la Gornal durant un període de sis mesos, segons apunta l’ACN.

L’home hauria comès 17 assalts a cases de les urbanitzacions Calafell Parc i Mas Romeu del municipi de Calafell, i també a la urbanització Rocallisa de Castellet i la Gornal, entre els mesos de juliol del 2021 i el gener d’enguany. El lladre vivia al bosc i només sortia de l’amagatall per cometre els robatoris. En un dels assalts, que era en un domicili on ja havia robat dies abans, va agredir el propietari de l’immoble per evitar ser detingut.

A mitjans de juliol passat es va iniciar la investigació policial arran d’un seguit de robatoris amb força en domicilis i segones residències, la major de les quals eren buides en el moment de les intrusions. Els investigadors van determinar que el lladre accedia per portes i finestres després de saltar tanques i murs i, un cop dins, sostreia eines, documents, material informàtic, diners, joies i tota mena d’objectes de valor.

Amb els diferents indicis incriminatoris recollits en els robatoris en aquestes zones, la Unitat d’Investigació dels Mossos del Vendrell va aconseguir esbrinar la identitat del sospitós i detenir-lo dilluns passat 31 de gener al carrer Isabel Vilella de Bellvei (Baix Penedès). Es va localitzar el lloc on s’amagava i guardava els objectes sostrets, alguns dels quals s’han pogut recuperar. El detingut va passar dijous a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, que va decretar el seu ingrés a presó.

 

FER UN COMENTARI