En la darrera setmana han repuntat les infraccions per saltar-se el confinament a Vilanova

0
540

Durant la vuitena setmana de confinament la Policia Local ha detectat un repunt en el nombre d’infraccions entre el segment de població adolescent tot observant grups de joves que queden en espais públics sense respectar els protocols de seguretat per sortir al carrer. Durant les nits del divendres, dissabte i diumenge les patrulles de la Policia Local han hagut d’intervenir en resposta a avisos de veïns de zones adjacents a places i jardins de la ciutat on es detectaven grups de joves concentrats sense mesures de seguretat i fora dels horaris establerts. Majoritàriament han estat grups d’adolescents que s’aplegaven per fer botellón als vespres.

Per evitar aquestes concentracions o males pràctiques en el protocol de sortides a la via pública, la Policia Local ha precintat novament l’skate parc, les pistes del parc de Ribes Roges, la pista de futbol sala del carrer Vinyet, o les barres del Parc de Baix a Mar que eren punts on s’han detectat també concentracions de persones.

Durant la vuitena setmana de confinament, el nombre de denúncies ha repuntat lleugerament  en relació a la progressiva davallada de les setmanes anteriors. S’han interposat un total de 101 noves denúncies des del dilluns 4 fins al diumenge 10 de maig. La Policia Local de Vilanova ha detingut en aquest període 3 persones més contra les quals s’ha obert diligències judicials per acumulació d’infraccions del confinament de forma reincident.

Pel que fa al nombre de controls policials aquesta setmana s’han desplegat 57 controls de la Policía Local i 8 controls conjuntament amb el Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia. Fruit d’aquests controls s’han identificat un total de 800 vehicles i 173 persones, una xifra molt menor de persones en relació a anteriors setmanes.

FER UN COMENTARI