L’empresa pública PIVSAM (Promoció Industrial Vilanova Societat Anònima Municipal) es troba en fase de liquidació. L’any 2011 l’entitat va entrar en concurs de creditors i va posar en marxa un pla de viabilitat que implicava reorientar la seva activitat, centrant-la en l’assessorament i l’organització de fires i mercats a la ciutat.

Aquesta mateixa setmana la companyia ha obert un període de licitació, que es clourà l’11 d’octubre, en la qual les persones físiques o jurídiques interessades a adquirir alguna propietat podran presentar la seva oferta de compra. Entre els actius a la venda hi ha les antigues oficines de PIVSAM, situades a la ronda d’Europa, una finca al sector Torrent de la Pastera, una parcel·la al sector Masia d’en Barrers i dues naus al Torrent de Santa Magdalena.

A la web de l’Ajuntament es poden consultar tots els immobles, així com les bases de licitació que estableixen que totes les persones o entitats interessades hauran de presentar les seves ofertes de compra, per via notarial, fins al dijous 11 d’octubre.

PIVSAM va ser creada l’any 1985 per l’Ajuntament amb la finalitat de ser un instrument per a la promoció econòmica de la ciutat, millorar les infraestructures industrials i potenciar la creació de serveis per a les empreses.

FER UN COMENTARI