Fa unes setmanes el Grup Entrem-hi, format per les cooperatives Nou Verd i Nou Set, ha culminat un procés de reflexió estratègica que s’ha allargat durant tot el 2018 i que s’ha basat en la participació de tots els socis, els consells rectors, l’equip directiu, el conjunt de treballadors, així com experts externs. Aquest procés s’ha materialitzat amb l’aprovació del nou Pla Estratègic (2019-2021) que té per objectiu esdevenir grup cooperatiu referent en la millora de l’ocupabilitat de les persones en risc d’exclusió social i amb problemes de salut mental del Penedès i Garraf.

Aquest nou Pla fixa, dues grans línies de treball: per una banda garantir la sostenibilitat econòmica i financera maximitzant l’impacte social i, per l’altra, consolidar tot el grup cooperatiu Entrem-hi, que actualment compta amb 242 treballadors .

Primera dona presidenta
El novembre l’assemblea de Nou Set va renovar el consell rector. Maria Vidal, des de fa 10 anys psicòloga a l’àrea d’atenció a les persones, va ser escollida com a nova presidenta, sent la primera dona en la història de la cooperativa que assoleix aquest càrrec. Vidal presidirà la cooperativa juntament amb Eva Bagan (secretària),Xavier Jiménez, Mourad Azouagh i Raimon Rovira (vocals).

FER UN COMENTARI