Enxampats quan intentaven ocupar un habitatge municipal a Sant Pere de Ribes

0
664

La Policia Local de Sant Pere de Ribes va frustrar l’ocupació d’un pis de propietat municipal gràcies a l’alarma de seguretat instal·lada a l’interior de l’habitatge. Arran d’aquesta intervenció policial les dues persones ocupants van quedar detingudes com a presumptes autores de delictes d’usurpació d’habitatge i danys materials.

La detenció es va fer dissabte al voltant de les 14 h. La Policia Local va rebre un avís des de la central d’alarmes després que s’activés un dels dispositius instal·lat a l’interior de l’habitatge propietat de l’Ajuntament, que aviat serà posat a disposició de les persones que requereixen un lloguer social.

Dues patrulles van anar al lloc dels fets i van comprovar que una de les finestres estava forçada així com la reixa de seguretat. Els agents van sorprendre a l’interior de l’habitatge dos homes joves, K.K.H., de 22 anys, i H.K., de 25 anys, aquest últim amb antecedents per robatoris amb força a Vilanova i la Geltrú. Cap dels detinguts va poder acreditar un domicili habitual.

FER UN COMENTARI