Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de districte de Sant Vicenç dels Horts, amb col·laboració directa dels agents de Vilafranca del Penedès, van detenir, el divendres 22 de febrer, dos menors d’edat i de nacionalitat xilena, com a presumptes autors d’un robatori interior de domicili al municipi de Vilafranca , un robatori o furt d’ús de vehicle i per conduir sense haver obtingut mai permís o llicència.

Els fets van succeir el mateix dia, quan els agents van tenir coneixement que s’acabava de produir, durant el matí, un robatori d’un domicili de Vilafranca del Penedès. Els autors dels fets s’havien endut un turisme i una motocicleta, entre d’altres objectes del seu interior.

El vehicle estava dotat d’un sistema de posicionament global, o més conegut com a GPS, que anava transmetent directament al mòbil de la víctima la seva ubicació.

Gràcies a la col·laboració i coordinació directa i immediata entre les dotacions de les comissaries de Vilafranca del Penedès i de Sant Vicenç dels Horts, es va aconseguir localitzar i aturar el vehicle en un control de pas al municipi de Vallirana.

Davant les evidències, els agents van detenir els dos ocupants del turisme com a presumptes autors d’un robatori amb força interior de domicili, un robatori o furt d’ús de vehicle, i desprès de fer les comprovacions pertinents, per conduir sense haver obtingut mai permís o llicència.Durant l’escorcoll els agents van localitzar les joies i altres objectes sostrets del domicili violentat.

Posteriorment, i degut a la manca de col·laboració de les persones detingudes, la prova radiològica realitzada en un centre hospitalari va determinar que un d’ells era menor d’edat i l’altre major d’edat.

El detingut menor d’edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors i el major d’edat va passar a disposició judicial, on el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

 

 

FER UN COMENTARI