ERC afirma que han fet fora Mata del govern del Vendrell perquè volia canvis reals

0
1389

L’Executiva Local d’ERC al Vendrell, la comarcal del Baix Penedès i la regional de la vegueria Penedès han sortit a l’uníson en defensa de la regidora expulsada del govern vendrellenc, Eva Mata, i ho ha fet canviant substancialment la versió donada per l’alcalde Martí Carnicer, per la tinent d’alcalde Eva Serramià i fins i tot també per l’ex-ERC i ara ja regidor no adscrit Josep Marrasé.

 

Segons Mata, “el cessament ha coincidit amb una reunió que va mantenir per concretar el futur del contracte subscrit amb FCC per les concessions del servei de neteja viària i de recollida d’escombraries, que estava caducat des del març del 2016”. Mata proposava desfer-se d’FCC i remunicipalitzar els serveis i canviar el sistema de recollida de la brossa, per fer-lo més sostenible i estalviar costos a l’Ajuntament.

 

La regidora recorda que “ERC vam entrar al govern per canviar les coses” i afirma que “no ens sorprèn que els que volen que res no canviï, se sentin incòmodes treballant al costat dels qui fem el canvi real. Quan han vist que anàvem de debò, ens han apartat”.

 

D’altra banda, ERC ha demanat a Marrasé que plegui com a regidor i també com a conseller comarcal, en consonància amb els acords ètics a què es va comprometre al moment d’encapçalar la candidatura d’ERC al 2015.

FER UN COMENTARI