ERC fa una proposta per convertir Can Guineu en pol dinamitzador de la vida social i cultural de Sant Sadurní

0
488

ERC proposa que Can Guineu esdevingui un centre cívic que aglutini la vida social, cultural i econòmica de Sant Sadurní, un espai de referència de la dinamització de la vila, i que alhora pugui acollir alguns espais que depenen de l’Ajuntament. Un espai on hi tinguin cabuda joves i grans, amb molts usos diferents per evitar el perill que pogués acabar en desús.

Més concretament, la proposta d’ERC incorporaria a Can Guineu el casal de la gent gran, un espai de formació i de trobada de joves (l’actual Índex), el Casal d’Entitats, un espai de trobada i reunió de les associacions, sales polivalents, sales d’exposicions, un bar-cafè a l’interior (obert a tots els públics), les instal·lacions de Ràdio Sant Sadurní i els serveis municipals de Cultura, Joventut i Cooperació.

El fet de traslladar els serveis de Joventut, l’espai jove i la ràdio municipal a Can Guineu allibera un lloc emblemàtic com és l’Índex per reubicar-hi l’Escola de Música, que passaria a disposar d’un edifici propi amb múltiples sales, una capella per a petits recitals i un pati exterior on també podrien fer audicions els infants.

Aquesta proposta ERC l’ha traslladat al procés de participació ciutadana obert per tal de decidir els futurs usos de l’edifici de Can Guineu.

FER UN COMENTARI