ERC ha presentat la bateria de propostes que ha elaborat la comissió del partit al barri de les Clotes i ha anunciat que les faria arribar a l’equip de govern. “Es tracta d’un recull de propostes molt concretes i que únicament requereixen voluntat política per tirar-les endavant, ja que, cap d’elles suposa cap gran inversió”, explicava Jordi Rosell, veí del barri i membre de la comissió.

Les propostes presentades per aquesta comissió s’articulen al voltant de tres grans eixos: il·luminació, asfaltatge i seguretat viària. Pel que fa a la il·luminació, Rosell explicava que, a diferència d’altres barris, Les Clotes no té cap fanal led i té espais públics molt foscos com la mateixa plaça de les Clotes “totalment oblidada”, trams dels carrers Ponent i Sant Jordi, així com l’aparcament del carrer Torrelles. Respecte a l’asfaltatge, ERC denuncia que diferents carrers del barri necessiten una actuació urgent i demana que s’arrangin tres trams prioritaris dels carrers Sant Jordi, Torrelles i Beneficència. Finalment, sobre la seguretat viària, assenyalen que al carrer Progrés molts vehicles superen la velocitat permesa, per això sol·liciten que es faci una nova plataforma per reduir la velocitat.

El també veí de Les Clotes i membre de la llista dels republicans per a les municipals, Juanma Torralba, va explicar que la comissió es posarà en contacte amb l’Associació de Veïns del barri per saber les necessitats que ells han detectat i que el dia 22 també obriran una parada al carrer Torrelles per recollir aportacions de tots els veïns i veïnes. De comissions de treball com les que ERC ha impulsat al barri de Les Clotes també n’hi ha a la Barceloneta i al Molí d’en Rovira i per Torralba, “són una mostra del nostre compromís de treballar en tots els barris amb totes les eines que tinguem a l’abast”.

La regidora Mònica Hill va insistir que el govern ha de treballar amb una visió de barris i que és necessari treballar en un pla d’arranjament de la via pública.

FER UN COMENTARI