El regidor d’ERC Joan Lluís Climent vaticina que si prospera la moció de censura impulsada per Movem Sant Martí i pel PDeCAT, amb Ramon Carbó al govern tornarà “una crispació important” al municipi. Perquè creu que encara que l’alcalde sigui Josep Olivella, serà Carbó “el que manarà”. I n’hi ha que ja ho temen: “els treballadors de l’Ajuntament ja tenen els pèls de punta, els veïns de la Bleda ja tornar a activar els advocats, els joves temen que els prohibiran fer la seva festa major i amb la comissió de festes n’hi ha que amb aquest senyor no ho volen entrar”, ha dit Climent.

El regidor d’ERC també se sorprèn que els socialistes s’hagin avingut a pactar el canvi de govern quan “s’han passat tres anys dient que mai pactarien amb Carbó”, per la seva “manera de fer molt dictatorial”. Creu que Movem Sant Martí es vol presentar com els “salvadors del municipi” de cara a les eleccions municipals. Afirma que tots els projectes que volen dur a terme ja estan fets, “només s’han de passar pel ple i dir sí en lloc de no” a tot el que el PDeCAT ha bloquejat sistemàticament al llarg de tres anys d’oposició.

El secretari de Política Municipal d’ERC Marc Sanglas ha dit que farà una oposició constructiva amb l’esperança que en les eleccions de 2019 “reblar el clau en el canvi” que es va començar a gestar al 2015.

FER UN COMENTARI