ERC Vilafranca: “Tindrem Vijazz amb implicació clara de l’Ajuntament i no tindrem casals d’estiu”

0
982

La frase és de la cap del grup municipal d’ERC, Mònica Hill: “Tindrem Vijazz amb la implicació clara de l’Ajuntament i no tindrem casals d’estiu”. I afegeix: “l’actitud és diferent”.

Esquerra ha manifestat la seva preocupació perquè a dues setmanes d’acabar el curs escolar, encara no se sap si hi haurà casals d’estiu per a infants i joves aquest estiu. L’únic que en sap és que, com en anys anteriors, l’Ajuntament ha delegat en les AMPA la seva organització, però el regidor Salvador Campamà creu que “aquest any no s’hi val a delegar” perquè “són més necessaris que mai” després d’un trimestre de “classes on line” que no han pogut suplir la funció de sociabilitat que tenen les escoles. A hores d’ara, Esquerra només té coneixement que hi hagi una AMPA amb voluntat d’organitzar casal d’estiu, quan la seva proposta seria de fer-ne molts més, de barri, amb equipaments municipals cedits per a l’ocasió, per tal d’arribar a més infants que en altres anys, ja que entén que la demanda pot ser superior.

El primer grup de l’oposició contraposa l’actitud de l’Ajuntament de Vilafranca amb el de Vilanova, en què la preinscripció ja quasi està tancada. També denuncia que si no es fan casals d’estiu, s’incomplirà l’acord per aprovar el pressupost municipal de 2020, i també demanen que es dobli la partida d’ajuts per als casals d’estiu, que és de 35.000 euros, segons el pla de xoc aprovat fa poques setmanes.

FER UN COMENTARI