Dimecres al vespre al Molí de Cal Xerta de Sant Pere de Riudebitlles  es va donar el tret de sortida oficial a la campanya “Penedès Secret. No ho diguis a ningú” que Enoturisme Penedès va començar a gestar i treballar fa just un any. Durant aquests mesos s’ha fet una crida perquè els penedesencs expliquin quin és el seu indret o aspecte secret del Penedès i a partir d’aquí se n’han escollit alguns i s’ha articulat una campanya “viva, oberta i dinàmica” al voltant de 10 secrets.

La directora d’EnturismePenedès, Núria Sala, explicava que la campanya “va de persones, de sentiments, és un projecte que pretén que els mateixos penedesencs facin de prescriptors del territori, perquè el que a nosaltres ens pot semblar quotidià, a algú de fora li pot semblar extraordinari”. Els secrets han estat escollits tenint en compte la singularitat del Penedès i tots estan protagonitzats per persones.

En els propers dies s’aniran desvetllant els secrets a través de la web d’EnoturismePenedès i els seus perfils a les xarxes socials. “L’interès de la campanya és que a cada secret s’hi vinculen diverses propostes enoturístiques relacionades”, comentava Sala.

Els secrets es van presentant a través de vídeos o de fotos amb text i únicament hi ha un suport físic: una exposició sobre tots els secrets que serà itinerant i que es posa a disposició de tots els municipis. De moment la  mostra estarà exposada a l’HD Riudebitlles fins a principis d’agost.

FER UN COMENTARI