L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha fet públic que, després de realitzar les proves del COVID-19 a tots els residents i personal del centre, els resultats obtinguts fins avui divendres han identificat un total de 16 casos confirmats de contagi, entre els quals es troben 13 residents i tres persones treballadores de la residència.

A més, s’està a l’espera de rebre també en les properes hores els resultats de l’àrea de l’antic Hospital  (unes quaranta  proves més), fins a completar els prop de 125 tests realitzats a tot el centre, entre usuaris i personal.

La direcció del centre ja ha informat de la situació a les famílies de les persones residents que han donat positiu en la prova, i manté els protocols d’aïllament de tots els usuaris que es van  posar en marxa a mitjans d´aquesta setmana, després que es detectés el primer pas de contagi.

Segons ha informat l’Ajuntament, tots els residents es troben confinats a les seves habitacions o bé als espais que s’han habilitat com a habitacions mitjançant la instal·lació de mòduls, i també s´han extremat les mesures de protecció i prevenció per evitar qualsevol mena de contacte entre els residents que han donat positiu i els que no. Les persones treballadores que han donat positiu al test es troben en aïllament i quarantena als seus respectius domicilis.

FER UN COMENTARI