A partir de l’octubre, Sant Pere de Ribes tornarà a comptar amb un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM). Es tracta d’un espai impulsat per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de facilitar un espai de trobada per a persones que cuiden d’altres de dependents i que en algunes ocasions poden patir sobrecàrrega emocional i física.

L’espai comptarà amb el suport d’un psicòleg i estarà obert a l’assistència d’unes 16 o 20 persones. El que s’oferirà no serà un curs de formació, sinó 10 sessions perquè els assistents comparteixin les seves experiències amb les altres persones que es troben amb la mateixa situació. L’objectiu és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura que, a vegades poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, disminuir l’estrès i la soledat i millorar la qualitat de vida de les persones dependents.

Les trobades seran al Redós de Ribes tots els dimarts de 18 a 18.30 h. La primera sessió serà el dia 1 d’octubre. Per inscriure’s cal trucar al 938 109 210.

FER UN COMENTARI