Es detecta un cas de contagi per coronavirus a la Casa dels Avis de Sant Sadurní

0
659

La direcció de la Casa dels Avis i el Comitè de crisi del coronavirus, encapçalat per l’alcalde, la direcció del CAP de Sant Sadurní, els cap de la Policia Local i Mossos d’Esquadra, el primer tinent d’alcalde, la regidora de Serveis Socials i el regidor de Via Pública, es van reunir dimarts per tal d’adoptar les mesures a aplicar, després que es registrés al centre un cas positiu de contagi per coronavirus.

La Casa dels Avis havia donat a les famílies de les persones usuàries l’oportunitat de traslladar-los als domicilis familiars durant les setmanes de confinament. A tots se’ls havia fet la prova del Covid-19 i una de les residents ha donat positiu, tot i que no ha presentat cap símptoma fins al moment.

El centre ja està prenent totes les mesures per tal que tots els residents es mantinguin en aïllament i confinament, ja sigui a la seva habitació o, aquells que la compartien, derivant-los a sales i d’altres espais de les instal·lacions, on s’han instal·lat mòduls separadors.
A partir d´aquest mateix dimecres es realitzarà el test a totes les persones residents i personal del centre, així com al cas confirmat de contagi per tal de validar el primer positiu.

La residència de Sant Sadurní compta actualment amb 74 usuaris.

FER UN COMENTARI