Es fa pública la programació cultural d’abril a juny a Vilanova

0
390
La pianista Laura Farré presentarà el seu segon disc.

El Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i el Centre d’Art Contemporani La Sala han anunciat els espectacles que s’hi podran veure entre els mesos d’abril i juny. En total són 57 propostes d’arts escèniques, música, arts visuals i cinema, entre les quals algunes que es van suspendre per la covid. Una combinació d’exposicions, teatre, dansa, circ i concerts, on hi tenen cabuda tant amb grans noms de l’escena del país com artistes de la ciutat.

Creació local

Entre els espectacles amb protagonisme vilanoví hi haurà “Amics”, amb els vilanovins Dafnis Balduz i Carla Barroso; la presentació del segon disc de la pianista Laura Farré Rozada; la presentació del segon treball del quartet de flautes de bec Windu; un homenatge a Astor Piazzolla del guitarrista i professor vilanoví José Luís Bieito; la dansa de Trinidad Colomar amb “Uno”; la mostra de teatre jove de Tracart; i l’exposició “Univers paral·lel/Univers interior”, de Pink Morro–Raúl Ramos.

Entre els noms consagrats que aterraran a Vilanova durant la primavera hi ha el concert de Pau Vallvé; “La tempesta” de William Shakespeare; dos concerts del Vida Records & Friends (The New Raemon + Sam Berridge i Renaldo & Clara i Mareta Bufona); “Cobertura”, de Bruno Oro i Clara Segura; i “Els Brugarol”, de Ramon Madaula.

Entre les noves creacions destaquen “Broadway a capella” i dues propostes de circ, “Fins i tot la foscor” i “Estat d’emergència”. La dansa arribarà amb “Trama”, de Roser López Espinosa, i a La Sala es prorroga l’exposició “The Beautiful people”.

Aneguet lleig, Alícia…

Com a espectacles familiars hi haurà “La lluna en un pot”, de la companyia La petita Malumaluga; la projecció del film “Ambauka i el fantasma Bububú” i el concert “Ambauka. De cap per avall”; “L’aneguet lleig”, de la companyia T-Gràcia; “La llegenda de Sant Jordi”, de La Roda Produccions; i l’espectacle de Tracart “Alícia, estic somniant?”.

Els projectes pedagògics als instituts “Cantem!” i “Mapadeball (Tots dansen)”, el cicle de xerrades “Parlem de música”, l’activitat especial C.A.M.E.S. amb motiu del Dia Mundial del Teatre; la programació estable de cinema i els films sobre deportació als camps nazis; les exposicions i activitats com “30 anys d’històries d’esplai” del Centre d’Esplai Drac Màgic, “Conte va! Va de contes”, o la programació del col·lectiu Medusa Rocks, són altres de les activitats culturals programades pels propers mesos a la ciutat.

La venda d’entrades i abonament s’activarà el dissabte 6 de març a internet (www.escenavilanova.cat) i a la taquilla del Principal.

FER UN COMENTARI