Es mantenen les preinscripcions de P3 a Vilafranca

0
2129

Tot i que fins al 12 de juny no es publicaran les llistes definitives d’alumnes admesos a cada centre de primària, des del dia 15 ja es poden consultar les llistes d’alumnes que han sol·licitat plaça a cada escola, així com el número de desempat.

A Vilafranca hi ha deu escoles, sis de titularitat pública i quatre de concertades. En total aquests deu centres han rebut 426 sol·licituds per cursar P3, una xifra que no sobrepassa l’oferta de places existents. Tots els centres excepte dos (Sant Josep i Pau Boada) tenen dues línies i l’oferta global és d’unes 440 places (hi ha algun centre que té una ràtio inferior als 25 alumnes per classe). Això significa que enguany no caldrà plantejar-se afegir ni treure cap línia de P3.

Les escoles Estalella Graells, Cristòfor Mestre, Montagut, Mas i Perera (ofereix 44 places), Pau Boada i Sant Josep han rebut més sol·licituds que places disponibles, mentre que a Sant Elies, Dolors Piera i Baltà Elias l’oferta no ha superat la demanda.

A les llistes apareixen també els punts de barem que corresponen a cada preinscripció. En el cas dels centres que tenen més sol·licituds que places, el número de sorteig resol les situacions d’empat. Els alumnes que no puguin accedir a l’escola escollida seran preinscrits en altres centres on hi hagi places disponibles i sempre que es pugui, atenent l’ordre de prioritat que els pares van fixar en el moment de fer efectiva la preinscripció.

Enguany, el nombre de preinscrits han estat 66 a l’Estalella Graells, 62 al Cristòfor Mestre, 53 al Montagut, 45 a Sant Ramon, 45 al Mas i Perera, 35 al Dolors Piera, 31 al Baltà Elias, 31 al Pau Boada, 29 al Sant Josep i 29 al Sant Elies.

FER UN COMENTARI