Es presenta a Vilanova el club Beach Volley Garraf

0
119

Diumenge va tenir lloc a la platja de Vilanova la inauguració oficial del Club Esportiu Beach Volley Garraf, fundat fa uns mesos. Els seus directors tècnics Sebastian Peñas i Jesús Garcia, juntament amb el president Fulvio Danilas i voluntariat del club van organitzar una jornada d’activitat, consistent en un entrenament competitiu pels participants de l’escola i una exhibició amb retransmissió en directe via Twitch a càrrec de l’entitat de Barcelona One Beach, un format de competició diferent que va comptar amb alguns dels millors jugadors de vòlei platja de Catalunya. També van assistir a la diada la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Blanca Albà, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

El Club Esportiu Beach Volley Garraf té el seu origen en l’antiga secció de vòlei platja del Club Vòlei Vilanova, creat el 2016 per il·luminar artificialment una pista a la platja de Ribes Roges. Aquest fet juntament, amb el recolzament de l’Ajuntament de Vilanova, va ser clau per poder donar continuïtat a la temporada d’estiu i allargar-ne la pràctica durant tot l’any.

El creixement de l’escola i de les instal·lacions ha estat exponencial els últims anys, fet que ha desembocat en el naixement d’aquest nou club, que d’entrada ja compta amb més de 200 participants. El Beach Volley Garraf és, doncs, ja d’entrada, un dels clubs de vòlei platja més importants de Catalunya, tant pel nombre de participants com per les seves instal·lacions singulars, amb cinc pistes il·luminades artificialment a la Platja d’Adarró.

L’activitat principal del club són els entrenaments que es realitzen cada setmana a peu de platja, tant per esportistes que volen introduir-se en aquest esport com per esportistes que es preparen de cara a les principals competicions catalanes.

FER UN COMENTARI