Les espurnes de colors dominen la imatge de la festa major de Vilafranca 2017

0
1386

El dissenyador Raimon Bertran va presentar dimarts al vespre a l’auditori del Vinseum el que serà la imatge gràfica de la festa major de Vilafranca d’enguany. Exactament sis mesos abans que es pronunciï el pregó de la festa, com va fer notar l’administrador Max Margalef, Bertran va presentar un disseny acolorit en què les espurnes del foc (del castell de focs, del Drac, dels Diables) són les protagonistes. Espurnes de molt color, que denoten festa, i que recorden el puntillisme.

Bertran va explica que el quintet administrador tenia una idea molt clara del que volia, basada en el lema “Deixa’t enlluernar”. A partir d’aquesta idea, va pensar en els referents festamajorencs de llum, en els elements comuns de tota festa popular, i molt singularment en un moment únic, com és l’Entrada de Sant Fèlix, en què s’hi reuneix gent, foc, espectacle, llums, balls. Finalment, la idea que la festa major uneix la gent va ser el darrer element amb què es va inspirar per donar forma a la imatge de la festa major.

Raimon Bertran és vilafranquí, té 34 anys, és diplomat en Art Electrònic i Disseny Digital i treballa com a director d’art sènior a l’agència Ogilvy Barcelona.

FER UN COMENTARI