Estudi per millorar l’accés a peu cap al barri riudebitllenc de l’Altra Banda

0
645

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles l’estudi d’adequació del camí del Dret de la Font dels Quadres, un pas històric per a vianants que connecta el barri de l’Altra Banda amb el nucli antic riudebitllenc. Es tracta d’un pas de gran bellesa que travessa perpendicularment el riu Bitlles i que queda inutilitzat amb les avingudes del riu, per la qual cosa necessita consolidar els recorreguts i millorar el seu estat general.

L’objectiu del treball ha estat, d’una banda, analitzar la situació actual de tot l’àmbit, i de l’altra, presentar diferents alternatives a nivell tècnic, funcional i normatiu per millorar aquest espai verd. L’estudi inclou quatre alternatives per creuar el riu i totes les actuacions que cal realitzar per adequar el recorregut i permetre que més població accedeixi al nucli del poble a peu de forma segura.

L’informe inclou un estudi de costos de les actuacions de millora i de dues de les alternatives presentades per creuar el riu. El cost de la primera fase és de 156.480 euros i el de la segona, de 353.785 euros.

FER UN COMENTARI