“Et recordaré”, primera novel·la del quintinenc Miquel Florido

0
1108

El quintinenc Miquel Florido publicarà a finals d’any el seu tercer llibre i primera novel·la, titulada Et recordaré. Apareixerà després dels autoeditats Et faré dansar l’ànima (2019) i Et faré ballar la ment (2017).

Et recordaré és una novel·la de ciència ficció que tracta sobre la vida d’una noia amb una vida avorrida, que compleix divuit i que resideix en una ciutat grisa, situada en un futur distòpic. Un company seu, de l’aula del costat, sembla que hagi mort, però a ella li arriben uns correus que només pot haver escrit ell. La novel·la va ser premiada amb el tercer premi del primer certamen de novel·la “Foro Nuevos Escritores”, el 2017, en el qual s’havien presentat 350 obres.

El nou projecte literari de Miquel Florido veurà la llum gràcies a la plataforma de micromecenatge kickstarter, que ofereix (a banda del llibre) diferents gratificacions, en funció de les aportacions que es facin. A les persones que hi col·laborin no se’ls cobrarà res fins al 13 de desembre, que és la data prevista de culminació del finançament de la novel·la. Val a dir que el llibre no es podrà trobar a les llibreries, almenys per ara: només es podrà adquirir mitjançant la plataforma de micromecenatge.

FER UN COMENTARI