Eva Serramià, cap de llista del PDeCAT del Vendrell

0
1403
foto: ACN

Eva M. Serramià, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Vendrell i cap de llista de CiU en les eleccions municipals de 2015, quan va entrar per primer cop com a regidora, serà de nou cap de llista en les properes eleccions municipals, en aquest cas al capdavant de la candidatura hereva de l’extinta CiU, el PDeCAT.

L’antiga secretària del Consistori vendrellenc i actual regidora de Cultura, Festes i Turisme optarà per segon cop, doncs, a presidir l’administració local, quatre anys després que la seva formació patís una reculada considerable en baixar de sis a tres regidors. Ha estat quatre anys al govern gràcies al pacte establert amb el PSC i ERC, i tot i les pressions externes per sortir del govern arran del suport socialista a la suspensió de l’autonomia de Catalunya i a tot el que se’n deriva, ha resistit atès que no contempla estar a l’oposició i les converses per formar govern alternatiu no van fructificar.

Serramià també presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès i l’any passat va haver de declarar als jutjats com a investigada per una denúncia interposada per la PxC per presumptes adjudicacions irregulars set anys enrere, quan era tècnica municipal.

Eva Serramià és la primera candidata oficial del PDeCAT a les capitals de comarca de la vegueria.

FER UN COMENTARI