Exposició a Vilafranca “Tinc un tanc de joguina”, a partir del poema pacifista de Pere Martí

0
769

El claustre de Sant Francesc acollirà del 8 al 30 de juny l’exposició “Tinc un tanc de joguina”, un projecte d’àlbum il·lustrat realitzat a partir del poema pacifista “Tinc un tanc de joguina”, de l’escriptor vilafranquí Pere Martí i Bertran i les il·lustracions de Núria Tomàs. L’acte d’inauguració serà dissabte a 2/4 d’1 del migdia i comptarà amb un “tastet” de poemes de Pere Martí.

Dins els 25 anys de “Llegir per sentir”

L’exposició s’emmarca dins del cicle Paraules al Claustre i +, organitzat per l’Ajuntament, i en el marc de la celebració del 25è aniversari del programa “Llegir per sentir” de Ràdio Vilafranca. S’hi presentaran 25 il·lustracions realitzades amb llapis de colors que acompanyen el poema, i que estan alineades en una sola imatge, un mural de més de vuit metres en què es compagina un dibuix d’observació realista amb un altre de més gràfic i expressiu.

A l’exposició s’hi podran veure també els dibuixos realitzats per alumnes de quart de l’escola Estalella i de l’escola Vedruna Sant Elies en un taller impartit pels dos autors del projecte, per provocar una reflexió i un debat al voltant de la pau. Per tancar l’exposició, s’ha programat un taller per a les famílies a càrrec dels propis Núria Tomàs i Pere Martí.

FER UN COMENTARI